Vinnere av premier ifm innsamling til ny kiosk

Postet av Sørumsand IF den 27. Jan 2021

Som nevnt i en tidligere artikkel har vi avsluttet innsamlingen av midler via Lokalverdi til den nye kiosken i Idrettsparken. Det ble samlet inn hele 88 450,-!! Vi hadde en hårete målsetning om å nå 100 000,- og vi er neimen ikke langt unna!

21 personer vil komme på en egen "heltetavle", da de ga 1 000,- eller mer. Dette vil bli synliggjort på et eget skilt på kiosken når den blir ferdig. 11 bedrifter ga et beløp på 3 500,- eller mer og vil også få navn+logo på et skilt. Fotballstyret har gitt et eget beløp på kr. 10 000,-. Vi er også utrolig takknemlige for alle små beløp som har blitt gitt og totalt er det 96 givere som har bidratt til at vi nå kan realisere byggingen av en ny kiosk. Hovedstyret vil bidra med ekstra midler slik at vi får gjort dette til et nytt samlingspunkt i Idrettsparken.

Vi lovte å trekke noen fine premier til alle som var med å gi noen kroner og nå har vi foretatt trekningen. De heldige vinnerne er:


Huawei mobiltelefon               Anne Silje Jahr

Globus Charging Station        Gry Haugnes

2 dagspass på SNØ               Inger Aslaksen

4 dagspass på SNØ               Svein Granaas

Marshall Headset                   Hege Wølner

Airpods                                   Hedda Holterhuset

Alle vinnerne har allerede fått sine premier overrakt og på bildet kan dere se den heldige vinneren av hovedpremien.

Vi takker igjen for alle bidrag til den nye kiosken - seniorgutta er godt i gang med både innvendig og utvendig arbeid og vi planlegger at den skal være ferdig til sesongåpningen i fotball.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.