Fornøyde kursdeltagere

Postet av Sørumsand IF den 24. Jun 2021

En strålende fornøyd og blid gjeng har fullført kurs i bueskyting. Håper og se dere igjen på banen. 

Bueskyttergruppa kommer til å sette opp flere kurs utover høsten. Ønsker du og prøve, send oss en mail på sifbuekyting@gmail.com


Mvh

Bueskyttergruppa. Funkygine kommer - kommer du?

Postet av Sørumsand IF den 24. Jun 2021

Camp Sørumsand i uke 27 er nå fullbooket og vi kan ønske 60 barn velkommen til sommerskole på Kusken og Idrettsparken 5. -9. juli.

Vi har imidlertid plass til flere ungdommer på campen i uke 30 hvor vi bla skal kåre sommerens tøffeste. Selveste Funkygine kommer til Idrettsparken fredag 30. juli :-)

Hun vil kjøre et par treningsøkter, stille til fotografering og dele ut premie til de tøffeste.

Meld deg på her NÅ: Arrangement/Aktivitet (evry.no) Ung Svøm på Kusken i sommer

Postet av Sørumsand IF den 24. Jun 2021

Ungdomsgruppa i SIF (SIF UNG), arrangerer aktiviteter på Kuskerudnebben i sommer. Kusken vil være åpen torsdag, fredag, lørdag og søndag kveld i uke 25, 26, 27, 30, 31 og 32. Åpningstiden vil være 19.30 - 22.30 og det er GRATIS å komme inn. Registreringen starter kl 19.15 og det er førstemann til mølla. Det er plass til 45 besøkende samtidig mtp smittevern.

Det blir mange aktiviteter på land og til vanns og du kan være sammen med venner.

VI ønsker alle ungdommer mellom 13 - 18 år velkommen til Kusken i sommer!SIF arrangerer GRATIS Sommercamp i Idrettsparken i sommer!

Postet av Sørumsand IF den 2. Jun 2021

Vi arrangerer GRATIS sommercamp i Idrettsparken i uke 27 og 30! Vi har fått midler fra Lillestrøm Kommune, så dette er en del av sommerskolen til kommunen. Du vil få prøve mange ulike idretter og aktiviteter, og det vil være ledet av ungdommer. Aktivitetene vil foregå mest i Idrettsparken, men vi vil også benytte oss av Kuskerudnebben samt at vi ser på muligheten for å ta en bootcamp i skogen.

Uke 27: Formiddagene tilbringes på Kuskerudnebben med aktiviteter i og utenfor bassenget, mens ettermiddagen vil være i Idrettsparken.

Uke 30: Alle aktivitetene vil være i Idrettsparken. Denne uken kan du få velge èn hovedaktivitet blant de største gruppene våre, men du vil samtidig få prøve deg på mange andre idretter også. Har du f.eks prøvd bueskyting, innebandy eller e-sport? Etter påmeldingen får du et brev fra oss med ytterligere informasjon om dette.

Det vil helt sikkert bli mange overraskelser underveis og vi serverer god lunsj hver eneste dag.

Det er på Sørumsand det skjer i sommer :-)

Påmeldingen er åpen og det er førstemann til mølla - meld deg på idag! 

Påmelding her: https://detteskjerilillestrom.no/

Her kan du se invitasjonen Invitasjon til Camp Sørumsand.pdf