Roller og ansvar i SIF

Postet av Sørumsand IF den 20. Okt 2020

Hovedstyret har den siste tiden jobbet med et dokument som sier noe om hvem som har hvilke roller og ansvar i SIF. Dette skal være klargjørende for alle som påtar seg et verv i idrettslaget vårt, slik at man til enhver tid kan adressere ulike spørsmål og henvendelser til de riktige mottagerne. I dokumentet kan dere derfor se hvordan organisasjonskartet vårt ser ut samt hva som er rollen og ansvarsområdet til:

Hovedstyret - herunder styreleder, nestleder, sekretær, styremedlem sportslig utvikling, styremedlem anleggsansvarlig, styremedlem kommunikasjon/IT-ansvarlig, styremedlem markedsansvarlig og varamedlem. Du kan også lese om gruppestyrenes rolle og ansvar. 

I dokumentet er det også en oversikt over hva som er arbeidsoppgavene til daglig leder.

Roller og ansvar i SIF.docx


0 Kommentar

Innebandy for 6-8 åringer

Postet av Sørumsand IF den 29. Sep 2020

SIF Innebandy vil gjerne starte opp en gruppe for barn mellom 6-8 år. I den forbindelse innkalles det til et foreldremøte for å undersøke om dette er av interesse. 

Møtet vil være på klubbhuset 5. oktober kl 18-19

Kanskje dette kan være noe for barnet ditt?0 Kommentar

Ny sponsoravtale med Trento

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

SIF og Trento har tegnet ny sponsoravtale for perioden 2020-2021 med en intensjon om at avtalen skal forlenges med ytterligere 2 år. Trento går inn som èn av to hovedsponsorer til håndballgruppa, men vil som tidligere også gi sitt ungdomstilbud til alle aktive SIF ungdommer.

SIF og Trento har også kanalisert mer sponsorpenger til aktivitet og tidligere gratis trening til enkelte utvalgte lag vil opphøre.


Trento tilbyr følgende:

- Alle aktive SIF ungdommer 13-19 år kan trene for kr. 250,- pr. måned

- Trento har i tillegg et enda bedre tilbud for alle ungdomsskole-elever, slik at de som går på Bingsfoss Ungdomsskole kan trene for kun kr. 199,- pr. måned.

Alle andre aktive SIF-medlemmer - ta kontakt med Trento og elise.nyengen@trento.no for å få informasjon om deres tilbud, melde seg inn eller ta en uforpliktende prat om trening. 

Trento vil også komme med et eget opplegg til seniorlagene i SIF.0 Kommentar

Ny sponsoravtale med Spenst

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

SIF og Spenst har tegnet ny sponsoravtale for perioden 2020-2023. Spenst går inn som èn av to hovedsponsorer til fotballgruppa, men vil som tidligere også gi subsidierte abonnement til alle aktive SIF-medlemmer. Med dette menes utøvere, trenere, ledere eller de som innehar verv i SIF. SIF og Spenst har nå kanalisert sponsorpenger til aktivitet og og det som tidligere var gratis trening for utvalgte lag vil nå opphøre.


Spenst tilbyr følgende:

- Alle aktive SIF ungdommer 13-19 år kan trene for kun kr. 250,- pr. måned

- Alle andre aktive SIF- medlemmer (se definisjon over) kan trene for kun kr. 349,- pr. måned 

Ta kontakt med kim@spenst.no for å melde deg inn eller å ta en uforpliktende prat om trening.

Spenst vil også komme med et eget opplegg for seniorlagene til SIF.0 Kommentar

Nytt æresmedlem i SIF!

Postet av Sørumsand IF den 10. Sep 2020

På det ekstraordinære årsmøtet i SIF ble det utnevnt et nytt æresmedlem - Gisle Rangnes!

I ca 30 år har han vært en ildsjel med utallige timer i Idrettsparken for å legge forholdene til rette for Sørumsands barn og unge. Han har kanskje ikke vært den mest synlige i alle disse årene, men for en jobb han har gjort for oss likevel. Vi er evig takknemlig for den jobben han gjør og har gjort. Du kan lese hele begrunnelsen for æresmedlemskapet her: Innstilling til tildeling av æresmedlemskap i Sørumsand IF 2020.docx

På bildet sees Gisle Rangnes sammen med leder i æresmedlemkomiteen Vidar Granaas og daglig leder Tonja M. Orderud


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline