​Kjære tennisvenner...

Postet av Sørumsand IF - Tennis den 11. Mar 2016

Mens snøen ligger og vi venter på vår og nytt tennisanlegg, har tennis styret arbeidet med fremdrift, sportslig plan og åpningen av tennisbanene.

Fremdrift på tennisanlegget går etter planen. Grunnarbeidet ble utført i oktober og vi ser for oss å legge asfalt dekket i månedsskiftet april/mai.

Deretter legges kunstgrus tennisdekke og i tillegg må vi støpe såle til gjerder og sette opp disse. Vi håper på prøvespill på benene medio mai J

Den offisielle åpningen av tennisanlegget vil bli i starten av juni, nærmere informasjon kommer så snart dato er endelig fastlagt.

SIFs ønske er å engasjere enda flere brukere av idrettsparken, vi ønsker derfor spiller/treningsavgifter som er fornuftige.

Dvs. at de dekker lån og drift, og samtidig motiverer til tennisspill i alle aldre.

Fastlagte spiller/treningsavgifter vil bli lagt ut på våre hjemmesider med det første.

Tilbud om tenniskurs etc. vil bli lagt ut etter påske.

Tennisgruppa har 1 person på kurs for tennisinstruktører, men behovet tror vi er stort og vi ønsker derfor å komme i kontakt med flere som kan bidra med instruksjon og trening på alle nivåer. Lyst til å være med å utvikle tennisen i Idrettsparken, send mail til tennisgruppa@gmail.com

Etter anleggsperioden er ferdig og banen ligger spilleklar, vil vi trenge hjelp til å så plen rundt banen og foreta annet forberedende arbeide.

Vi kaller derfor inn til dugnad når tiden for dette er moden.

Ses på tennisbanen.

Hilsen

Tennis styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.