Jaaaa - nå blir det ny svømmehall i Idrettsparken!

Postet av Sørumsand IF den 22. Des 2021

I ca 10 år har vi jobbet jevnt og trutt med å realisere nye anlegg i Idrettsparken. Det har vært mange interne møter, men ikke minst har det vært mange møter med Idrettsrådet, politikere og administrasjon i Sørum og Lillestrøm Kommune. Og endelig ser det ut til at vi har lykkes!

På det siste kommunestyremøtet før jul (22/12) ble det vedtatt og bevilget 120 millioner til en ny svømmehall som skal ligge i Idrettsparken! Det er satt av 2 millioner i 2022, 18 millioner i 2023 og 50 millioner hvert år i 2024 og 2025. Det betyr at en flunkende ny svømmehall vil stå ferdig senest i 2025!

Samtidig vil vi se på hvordan en ny 3-flate hall og basishall skal innlemmes i disse planene.

Det er allerede nedsatt en arbeidsgruppe som skal jobbe med dette fremover med representanter fra både Lillestrøm Kommune, Lillestrøm Idrettsråd, karateklubben og Turn&Gymnastikkforeningen på Sørumsand. Fra SIF sin side deltar daglig leder Tonja M. Orderud og anleggsansvarlig Gisle Rangnes.

I referansegruppa vil det være styreleder Siri Revelsby og Dag Rinden (nestleder i Svømmegruppa) som representerer SIF og ivaretar våre interesser.

Vi er bare sååååå utrolig glade for at vi nå endelig lykkes med dette slik at både SIF-medlemmer og resten av befolkningen på Sørumsand snart kan få boltre seg i en ny svømmehall i Idrettsparken. Dette er stor stas :-)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.