Nytt ITV anlegg i Idrettsparken

Postet av Sørumsand IF den 26. Aug 2021

I løpet av de siste 2- 3 årene har vi dessverre hatt tilløp til mer hærverk på Idrettsplassen enn tidligere. Spørsmålet om overvåkningsanlegg har vært diskutert gjennom lenger tid og ved årsmøtet i mars, ble det enstemmig vedtatt å investere og installere et slikt anlegg. Dette anlegget er nå ferdig installert og på plass.

Etter en tilbudsrunde blant flere tilbydere, landet vi på et samarbeid med TB Hansen AS i Sørum. De har prosjektert hele anlegget og vært en god samarbeidspartner gjennom hele prosessen. 

Det er kun vårt eget område som er overvåket, det lille som evt kan sees av hus og hager til naboer er maskert bort og er derfor ikke noe vi kan se.

Området vårt er skiltet med både skilt og klistremerker. Informasjonen blir slettet etter 7 dager

Vi håper selvfølgelig at det ikke blir mye bruk for å sjekke innholdet og at installeringen av anlegget er forebyggende og vil virke preventivt.

Anlegget har kostet ca 100 000,-. Dette er midler vi helst skulle sett at vi heller kunne brukt på aktivitet, men dette er en engangsinvestering og forhåpentligvis vil det forhindre hærverk i fremtiden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.